Maahantuoja:
 
  Suomen Zinga
  Ramsiontie 8
  02380 ESPOO

  gsm 050 - 403 27 97
  Email:
  myynti@scanferro.fi

  Miten Zinga eroaa muista
  suojakäsittelyistä?
  Zinga/maali
  Zinga/perinteinen sinkitys
  Usein kysyttyä Zingasta

  Katso myös seuraavat linkit:
    Jälleenmyyjät

    Valmistajan sivut zinga.eu 

Zinga yritysesite (Corporate Brochure)

Zinga teräksen pinnalla pitää ruosteen kurissa.

Kuinka maailma suojaa teräsinvestointejaan

Oli sitten kyseessä Rio de Janeiron Teatro Municipalin valurautaveistokset, Chongquingin kuhisevan metropolin yksiraiteinen junarata tai Vancouverin lauttatelakat, näiden suuruiset rakennelmat ovat hyvin kalliita ja hyvin tärkeitä. Ne ovat teräsrakenteita, jotka vaativat suuret investoinnit ja ovat alttiita useille erilaisille "hyökkäyksille". Lämpö, trooppiset sateet, kondensaatio, lähellä olevan meren vaikutus, hiekkamyrskyt… Teräs joutuu kokemaan kovia!

Tai ehkä ei? Kolme yllämainittua esimerkkiä yhdessä tuhansien muiden teräsrakenteiden kanssa ympärimaailmaa on käsitelty ZINGA sinkkipinnoitteella. Tämän johdosta ne on suojattu ulkopuolisia aggressiivisia vaikutuksia ja ilmastonvaihteluita vastaan. Näin ZINGA pitkittää

sekä niiden elinikää sekä niihin tehtyjen investointien tuottoa.

ZINGA on nestemäinen galvanointimuoto, joka on vallannut paikkansa korvaamattomana linkkinä rakentamisen ja korjausten välillä. Sitä voi käyttää yhtä helposti kuin maalia mutta se tarjoaa paremman suojan kuin lämpögalvanointi (niin kutsuttu kuumaupotus). ZINGA suojaa terästä kaikkia elementtejä vastaan, jotka aiheuttavat ruostetta, ilmastosta riippumatta. ZINGA näyttää maalilta, mutta se on itse asiassa sinkkiä: pienenpieniä sinkkijyväsiä sekoitettuna valikoitujen hartsien ja liuottimien kanssa. Zingalla galvanointia kutsutaan kalvogalvanoinniksi tai "zinganisaatioksi".

Allaolevista linkeistä löydät enemmän tietoa Zingan ylivertaisista käyttötekniikoista ja ominaisuuksista.

  ZINGAn käyttö ja edut

  ZINGAnisaatio verrattuna kuumagalvanointiin

  ZINGAnisaatio verrattuna maalaukseen

  ZINGA maailmanlaajuisesti

  ZINGA täyttää tarpeet

  ZINGA success quaranteed