Maahantuoja:
 
  Suomen Zinga
  Ramsiontie 8
  02380 ESPOO

  gsm 050 - 403 27 97
  Email:
  myynti@scanferro.fi

  Miten Zinga eroaa muista
  suojakäsittelyistä?
  Zinga/maali
  Zinga/perinteinen sinkitys
  Usein kysyttyä Zingasta

  Katso myös seuraavat linkit:
    Jälleenmyyjät

    Valmistajan sivut zinga.eu 

ZINGAn käyttö ja edut

Yksinkertainen päällyste tarjoaa kaksikertaisen suojauksen

ZINGA, yksinkertainen päällyste, tarjoaa kaksinkertaisen suojauksen. Se on aktiivisen anodin (96% sinkkiä kuivakalvossa) ja passiivisen estokerroksen (sinkkisuoloja ja sinkkikarbonaatteja pinnalla ja hartseja pinnoitteessa) yhdiste. ZINGAlla voi galvanoida missä tahansa, harjalla tai ruiskupistoolilla. ZINGA on joustavaa, laajentuvaa ja yhtyy hyvin teräkseen. ZINGA ei murru eikä lohkeile. Ruoste on menneen talven lumia. Ajan mittaan, kun ZINGAssa oleva sinkki on uhrannut itsensä,
anodi voidaan ladata uudelleen yksinkertaisesti levittämällä uusi kerros vanhan päälle. Lisäksi, ZINGA lataa uudelleen myös lämpögalvanoinnin uusien täten katodisen suojan.

Mutta ZINGAn käyttö tarjoaa vielä useampia etuja. Esimerkiksi, voit maalata ZINGAn päälle, jolloin pinnoitteesta tulee 2-2,5 kertaa kestävämpi. Tuotevalikoimassamme on yhteensopivia pintamaaleja.


ZINGAn käyttö: pikkujuttu

ZINGA on yksikomponenttinen pinnoite, jota voi levittää kuten maalia: harjalla, telalla tai pistoolilla tai upottamalla. Myöskin kosteissa ilmasto-olosuhteissa ja kevyen ruosteen päälle sekä minkälaisessa tahansa ympäristölämpötilassa. Tarvitaan ainoastaan vähäisiä esivalmisteluja: irtonaisten ruostepartikkeleiden poisto, rasvanpoisto, hiekkapuhallus, mikäli tarpeellinen. ZINGA kuivuu nopeasti: 5-10 minuutissa. Välittömästi kuivuttuaan ZINGA pintaa voi porata, hitsata jne. ZINGAa voi vaivatta käyttää hitsaussaumoissa ja se tarjoaa edelleen täyden katodisen suojan.

ZINGA lataantuu uudelleen ja sen voi uudelleenladata

Ei ole koskaan liian myöhäistä siirtyä käyttämään ZINGAa. Vahingoittuneen tai ruostuneen galvanoinnin voi korjata ja uudelleenladata ZINGAlla, joko paikallisesti tai käsittelemällä koko pinta-alue. Lisäksi vanhan ZINGA kerroksen voi uusia tarpeen mukaan. Tällöin voi havaita ihmeen: vanha ZINGA kerros muuttuu jälleen nestemäiseksi ja sulautuu yhteen uuden kerroksen kanssa yhdeksi homogeeniseksi kerrokseksi, joka tarjoaa katodisen suojan. Jopa vielä 20 vuoden kuluttua vanha ZINGA kerros muuttuu nestemäiseksi jouduttuaan kontaktiin uuden kerroksen kanssa.

ZINGA on myrkytöntä

Nestemäinen ZINGA on myrkytöntä eurooppalaisten normien mukaan ja sillä on rajaton säilyvyys. Kuiva ZINGA kerros voi olla kontaktissa juomaveden kanssa, se kestää kuumuutta 150 C asteeseen ja se on palamista hidastavaa.