Maahantuoja:
 
  Suomen Zinga
  Ramsiontie 8
  02380 ESPOO

  gsm 050 - 403 27 97
  Email:
  myynti@scanferro.fi

  Miten Zinga eroaa muista
  suojakäsittelyistä?
  Zinga/maali
  Zinga/perinteinen sinkitys
  Usein kysyttyä Zingasta

  Katso myös seuraavat linkit:
    Jälleenmyyjät

    Valmistajan sivut zinga.eu 

Maatilat

ZINGA

ZINGA soveltuu erinomaisesti maatilojen koneiden ja kaluston kunnostukseen.

KARJA- JA SIKATILAT

Uudet rakenteet - ruostesuojaus

Karja- ja sikatiloilla olosuhteet ovat korroosion suhteen vaikeat. Uusissa rakenteissa tulisi jo asennusvaiheessa varmistaa esimerkiksi karsinoiden riittävä korroosiosuojaus. Galvanoidulle pinnalle pahimman rasituksen alaisiin kohteisiin voidaan levittää 2-3 kerrosta Zingaa, jolloin saavutetaan n. 100 - 130 my:n suojakerros. Normaali kuumagalvanointikerros on n. 40 - 50 my.

Käytössä olevien rakenteiden korroosionesto

Vaurioituneet pinnat voidaan hiekkapuhaltaa tai teräsharjata ja puhdistettuun pintaan levitetään 2-3 kerrosta Zingaa. Jos pinnat on alunperin käsitelty Zingalla riittää useimmiten kuuma painepesu. Sinkki yhtyy sinkkiin ja uusi Zinga-kerros sekoittuu täydellisesti vanhaan kerrokseen ja antaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Zinga säilyy käyttökelpoisena erittäin pitkään. Kun purkin kansi on suljettu kunnolla käytön jälkeen, käyttöikä on 2 - 3 vuotta. Pensseliä ei tarvitse puhdistaa, sen voit ottaa suoraan käyttöön seuraavalla kerralla. Zinga on käyttövalmis tuote, joka tarvitsee vain tehokkaan sekoituksen pohjia myöten käyttöönotettaessa. Ainoastaan ruiskumaalauksessa käytetään hiukan Zingasolv-ohenninta.

< Paluu käyttökohteet