Maahantuoja:
 
  Suomen Zinga
  Ramsiontie 8
  02380 ESPOO

  gsm 050 - 403 27 97
  Email:
  myynti@scanferro.fi

  Miten Zinga eroaa muista
  suojakäsittelyistä?
  Zinga/maali
  Zinga/perinteinen sinkitys
  Usein kysyttyä Zingasta

  Katso myös seuraavat linkit:
    Jälleenmyyjät

    Valmistajan sivut zinga.eu 

ZINGA täyttää tarpeet

Kolmekymmentä vuotta sitten teollisuus tarvitsi korroosionestosysteemiä, joka olisi yhtä luotettava ja tehokas kuin kuumagalvanointi, mutta jolla olisi käytännöllisempi käyttötekniikka. Sellainen systeemi oli "puuttuva lenkki" kehityksen ja korjauksen ketjussa. Vastauksena tähän kysyntään päätimme tuolloin kehittää täydellisen galvanointitekniikan, jonka käytöllä  ei olisi rajoituksia: systeemin joka käyttömahdollisuuksien suhteen ei olisi ainoastaan teollisuuden vaan myös tavallisen kuluttajan ulottuvilla.

Tutkimus, joka johti ZINGAn perusformulaan, kesti vuosia ja jatkuu yhä tänä päivänä läheisessä yhteistyössä Umicoren ja Ghentin yliopiston kanssa. Tänään on kehitteillä

pinnoitteiden uusi sukupolvi, kiitos jatkuvan laadun ja kestävyyden tavoittelun, johon liittyy myös syvä huolemme ympäristönsuojelun ja energiasäästön suhteen.

ZINGAn kalvogalvanointisysteemin taloudellinen ja ekologinen lisäarvo sekä Zingametallin panos ovat huomattavat. ZINGA täyttää "puuttuvan lenkin" tyhjiön luonnollisessa korroosiosyklissä. ZINGA sallii kehitettyjen systeemeiden pitkäaikaisemman keston, yhä vähäisemmän energiankäytön, aiheuttaa vähemmän saastumista ja luonnollisten aineiden paremman hyödyntämisen.

Näillä visioilla jatkamme ja kohtaamme uusia haasteita. Eri puolilla maailmaa olevat jakelijamme avustavat meitä pyrkimyksissämme - heillä on tietoa ZINGAn eduista ja hyvistä ominaisuuksista. Tosiasia on, että ruoste ei koskaan lepää, olitpa missä päin maailmaa tahansa.

Patrick Willemot
Toimitusjohtaja